bloglovin CamillaPedersen's Profile Page

Om tiden vill ifatt

En sammanfattning från de senaste ungefär 10 dagarna får ni här;


Jag packade mina väskor och flyttade... 

... till en farm. Nu bor jag hos min vän Savannah's farföräldrar, tillsammans med henne. Vi har 3000 tunnland (!) och några tusen djur, bland annat zebror och kameler.

En morgon vid 4 när jag inte kunde sova, tyckte jag att det verkade som en bra idé att klippa mitt hår lite grann. Det blev en katastrof, men har rett ut sig ganska bra!

Vi spelade vår senior game i fotboll! Min fina tränare sa att de skulle räkna mig som en senior, för att jag egentligen skulle varit det, och för att jag också lämnar Parkway i år. Vi fick blommor, fina ord och en fotboll som alla signerat, och sen kom resten av laget och sprutade rak-skum (? shaving cream) och baby-puder över oss. De hällde ut allt isvatten över oss också, och hade fyllt alla vattenflaskor med saften från ättiksgurkor. Fina tjejer!

Och annars har det varit mycket skola. Jag har nytt schema för terminen, och massor av läxor. Mitt schema för resten av mitt år ser ut såhär:
1st block: Mrs Harper - Sociology
2nd block: Mr Hayden - English III
3rd block: Mr Mac - American History
4th block: Coach May - Athletics P.E.

Lucky

Hej! Anledningen till att jag inte skrivit har pa sa lange ar komplicerad, men jag bytte i alla fall vardfamilj forra veckan! Nu bor jag hos en van hos hennes farforaldrar (The Luckys) pa The Lucky Farm. Vi har zebror, kameler, alligatorer, lamor och jattekor fran Indien, och 3000 tunnland. Nagon dag ska jag ta en fyrhjuling och min kamera, och kora en runda och ta massor av bilder, for det ar sa vackert har.
Annars fyllde jag 18 den 13 Januari, och det har hant massor av annat roligt ocksa sedan jag skrev har sist. Nu kan ni i alla fall rakna med att jag ska borja uppdatera har som vanligt igen. Och jag tankte saga forlat for att jag inte skrivit pa sa lange ocksa, jag vet hur irriterad jag sjalv hade blivit. Hoppas allt ar bra med er, allt ar hur bra som helst med mig. Puss!
En bild fran i somras, som jag hittade pa Savannah's dator. Savannah ar tjejen jag bor
tillsammans med nu, tjejen precis under mig pa bilden!

RSS 2.0