bloglovin CamillaPedersen's Profile Page

iSIESTA!

Men förlåt, herregud vilken dålig bloggare jag varit på sistone. Det har varit så himla fullt upp helt enkelt, och det är det fortfarande! Idag skrev jag prov kl 8, åkte ner i stan efteråt och shoppade lite, tog buss till Helsingborg, tittade på beachhandboll, tog tåg till Landskrona och buss till Center Syd, där jag shoppade big time. Precis när jag skulle ringa efter skjuts, så dör min mobil. Så trodde jag att mamma skulle komma och hämta mig ändå, haha, så jag satt och väntade. I 3 timmar, i det ganska kyliga vädret. Rolig kväll?! Men imorgon smäller det! Jag har inte börjat packa, börjat tänka eller något annat. Vet inte hur någonting kommer gå! Men jag vet att det kommer bli jävligt bra! Vi hörs alltså inte på NÄSTAN EN HEL VECKA! Jag önskar er lycka till, och hoppas att ni kan finna något annat glädjoämne än min blogg de kommande dagarna. Haha... Ha en bra vecka, pusss!


Beach

Hej! Kräksjukan är över och jag har knappt feber längre. Tur det, för imorgon ska jag spela beachhandboll i regnet! På morgonen sticker jag till Danmark och tittar på något akvarium med marinbiologin, men sen jävlar ska vi kriga på Fria bad i Helsingborg! Annaaars? Lite stora prov på tisdag, känns lite jobbigt. Men på onsdag tar jag ledigt och sticker till Hässleholm och Siesta!! Tält är fixat, allt är planerat och det känns så himla bra. Lönt att stå ut med skolan i några dagar till nu! Livet är ganska bra, yup. Fick mail från min värdpappa idag också, han verkar så himla grym. Men nu måste jag faktiskt sova, godnatt!


Sjukt fokuserad tjej i Åhus i somras. Det blev mål i alla fall!

Sick

Fan. Jag var vaken till klockan 6 imorse, och mådde så jävla dåligt. Mamma fick ringa sjukvårdsupplysningen, som sa att det var kräksjukan. That's a first! Jag kan inte ens dricka ett glas vatten utan att det kommer upp lika snabbt igen. Skönt? Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, och mest av allt behöver jag plugga. Istället sitter jag med 40 graders feber, utan någonting förutom lite vätskeersättning i magen. Bäst att jag blir frisk snabbt, för jag har inte lust att missa Siesta! för att sitta hemma och spy. Fräscht inlägg idag också, haha. Nä, men om man skulle gå och sova några timmar till? Natti!


Blood bank

Idag har möjligtvis varit den sämsta dagen i mitt liv. Nästan i alla fall. Hade knappt hunnit somna när väckarklockan ringde imorse, skyndade iväg till skolan och en ganska ointressant lektion med våra redovisningar. Min grupp var sämst, det är ju också kul liksom.. Hade engelska och fick veta att jag fått MVG på nationella, nog dagens höjdpunkt! Åt lunch, sjukanmälde mig och åkte hem för att sova. Det var skyfall ute, och jag var så jävulskt trött. Kom i alla fall hem, sov i ganska många timmar och blev sen tvungen att skriva klart vårt arbete som skulle skickas in till läraren. Vid middagen började jag må så himla illa, och efter det har jag bara spytt, gråtit och spytt. Nog slagit någon slags världsrekord! Mår fortfarande så otroligt illa, och mamma tror att jag har maginfluensa. Bra timing isåfall! Jag har benhinneinflammation i nyckelbenet också, hade ingen aning om att man kunde ha det! Men ont gör det, hela tiden. Nu ska jag sova, och kanske spy tills jag gråter igen. Glamoröst liv. Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall. Godnatt!


Efter ett ganska vidrigt inlägg kan ni åtminstone få en hyfsat fin vinterbild, enjoy. :)


That's how I roll

Hjärndöd tjej signar in. Klockan är över 3 a.m.. Studier före hälsa, that's how I roll! Jag gick dumt nog och tränade tyngdlyftning idag, när jag hade hur mycket plugg som helst att göra. Imorgon ska jag nämligen hålla i en lektion om valslakt, och jag tog på mig ansvaret att vara gruppledare. Dumt gjort. I flera timmar har jag suttit och skrivit och suddat och ändrat alla papper, bilder och vår powerpoint. Herregud. Dör nog snart. Där har ni anledningen till att ni inte fått något inlägg idag också. Fast imorgon är det helg, då jävlar ska jag sova! Och njuta av livet, 'cause that's how I roll. Yeah. Ni hör själva, min hjärndödhet är magnifik. Godnatt! 4 timmars sömn, åh underbara liv!


Gå förbi

Hola! Man blåser ju nästan bort där ute. Jag har varit ute och sprungit en långrunda, och gått lite med Johnny och pappa. Tyckte att jag förtjänade något gott, så jag har precis ätit lite vaniljglass med varma hallon och chokladsås, mmm! Nu måste jag verkligen plugga, eftersom att jag tydligen har träning imorgon och inte hinner plugga så mycket då. Gott! Och jag måste köpa ett tält.. Vart köper man tält? Och en sovsäck, kan vara bra om det blir lite kyligt ju. Nu ska jag plugga samtidigt som jag tittar på Greys Anatomy, undrar om det blir några framsteg då? Ahh, ni får i alla fall en liten last.fm-lista över den senaste månaden ungefär. Musik är ju alltid trevligt!


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder

Ciao! Herregud vad busig jag var i skolan idag, jag fuskade på ett prov. För första gången under hela gymnasiet, det är ändå ganska bra jobbat av mig! Jag har några stora inlämningar och redovisningar på fredag, och några prov och redovisningar de sista veckorna. Sen är skolan slut! Det känns liksom viktigt att påminna sig själv om det. Idag, efter skolan, satte jag upp de allra sista siesta-affischerna, och nästa vecka smäller det! På måndag ska jag till Danmark också, och sen ska vi vinna en beachhandbollscup med skolklassen! Låter väl hyfsat bra? Nu ska jag äta lite mellanmål och sen plugga valslakt. Gott!


High and low

Godkväll! Jag kom nyss hem från stan, är helt slut. 2 lektioner med 2 prov, lite affisch-uppsättning nere i stan, lite TV hos Maja, och sen någon timmes dykning! Vi hade hela citadellbadet för oss själva, och dök på 4 meter i hoppbassängen. Det blev några hopp från 10 meter också, grym känsla! :) Nu måste jag dock plugga, eller... Efter Desperate Housewives, såklart. Imorgon blir också en himla lång dag, men den dagen - den sorgen! Nu ska jag mysa med söthunden och äta lite glass. Puss!


Wolfmother

Godkväll! Jag har inte lust att gå till skolan imorgon. Mest för att jag hellre vill sova, men även för att jag inte pluggat ett dugg till något av mina prov. Jag har väl ingen direkt motivering till det beslutet, mer än att jag inte hade lust. Räcker det, Jocke, Eva-Karin, Marie, Stefan? Tack. Trots att jag inte pluggat så är jag alltså fortfarande vaken. Men! Nu till något lite mer positivt! Det är Siesta!festival om knappt 9 dagar, hur grymt är inte det?! Jag ska bara sätta upp några affischer till imorgon och på onsdag, sen är det fiesta! Ah, fast först lite sömn. Jag önskar mig själv lycka till imorgon, och godnatt!


Viskalys

Åh vad jag är sur. Fick 36 poäng på provet idag. 37 var MVG, kul! Hur många prov jag har imorgon?
Bara 3 stycken, ingen fara... På eftermiddagen är det dykning också, så det blir slutprov och det sista
bassängdyket. Skönt att få det avklarat! Nu måste jag fortsätta plugga, lite italienska, historia och
samhäll. Fast det går nog bättre om jag stänger av TVn, haha.. Jag hittade förresten lite bilder från
valpträffen på kenneln, så här kommer en liten gruppbild på några av de 39 Vi'skaly's-hundarna som
var där! Ah, hur fina är de inte? Nu - plugg x 10. Hej! 


Sleep is good

Hej! Herregud vad trött jag är. Håller på att somna med datorn i knäet, men har ett stort
prov imorgon bitti som jag måste plugga till. Nästa vecka blir riktigt jobbig, men sen vet man
samtidigt att skolan är slut 1 ½ vecka senare! Jag förstår knappt hur få dagar det är kvar tills
sommaren, så himla bra! Livet är ganska bra, faktiskt. Jag läste precis några historier från
utbytesstudenter som varit i Louisiana, som hade det hur bra som helst! Alla trivdes jättebra,
och det är precis sånt jag behöver höra. Fan vad bra det kommer bli. :) Nu ska jag bli klar
med plugget här, så att jag kan få sova. Godnatt på er!

HAppy

Celebration

Hej! Jag vaknade för en knapp timme sen, har ätit tårta till frukost och om några minuter
åker jag och familjen iväg för att äta lite på någon restaurang, eftersom att pappa fyller
år idag! Jag har inte pluggat ett dugg i helgen,  och hinner knappt idag. Hur kommer mina
6 prov gå nästa vecka, tro? Jajaja, carpe diem liksom. Vi hörs ikväll, puss! :)


It's the end of the world as we know it

Hej! Idag är en sån riktigt fin dag, lite synd att världen måste gå under om ungefär 2 timmar.
Jag var uppe tidigt imorse, trots att det är helg, och åkte till Högseröd med pappa och hunden.
Vi träffade 30-40 pyrenéerhundar på Vi'skaly's kennel, gick tipsrunda, pratade om hundar, åt
världens godaste grillade lamm, och tog släktfoton på hundarna. Helt underbart folk och ännu
mer underbart väder! Vi vann dessutom tipsrundan! På världens finaste vinstbord, så väljer
pappa... en bok. Hahaha, söt. Nu har vi i alla fall varit hemma en stund och jag ska sätta
igång med plugget, det blev nämligen inte något igår, hehe. Hur ska man annars spendera
sina sista timmar i livet liksom? Förresten glömde jag bort att jag hade kameran med mig på
hundsläktträffen, men några bilder har jag lyckats ta i alla fall. Trevlig kväll! :)




Riverside

Hej! Äntligen fredag, åh vad jag ska njuta av den här helgen. Eller, den lär väl mest bestå av plugg...
Har 7 stora prov framför mig, och några redovisningar. Skönt? Skolan är i alla fall slut om ungefär
3 veckor, så jag ska nog överleva! Jag ska hinna med lite dykning, 2 hundträffar och en restaurang-
middag också i helgen. Tur att vi är the multitasking generation! Jag har förresten börjat skriva med
min värdfamilj i USA igen, och allt känns så himla bra. Samtidigt så får jag världens ångest varje
gång jag tänker på att jag snart ska åka härifrån, till något helt nytt. Utbyteskaos, det kommer aldrig
riktigt gå att förklara. Fast snart är det sommar, med festivaler och resor. Då gäller det verkligen att
ta vara på varenda sekund. Nu ska jag i alla fall gå en runda i det fina vädret med hunden, sen ska
jag väl göra skolböckerna sällskap igen! Hoppas ni får en jättebra helg, puss :)


Dödsdansen

Det blev inte ett enda inlägg igår, jag kan vara världshistoriens sämsta bloggerska! Jag är
ledsen, men jag har så jävulskt mycket att göra. 14 av 17 fick IG på nationella i Matte B,
fick vi veta idag. Jag klarade det! Sjukt nöjd chey! Imorgon ska 3 labrapporter in, och
nästa vecka har jag 6 prov, vilket jag är ganska säker är mot Skolverkets regler. Om man
bara hade haft tid att bry sig, haha... Hur som helst, nu ska jag fortsätta drömma mig bort
från plugget lite grann, och sen fortsätta med den satans labrapporten. Puss!


(weheartit.com)

Sex, drugs and homework

Är fortfarande otroligt sur efter Nationella Provet i Matte B idag. Fyra långa timmar, helt ovärt. Det
var dessutom min enda lektion, på eftermiddagen var det Entreprenörsdag, tror jag. Vad gör SP09So
då? Jo, men varför inte spela upp Shakespeare för hela skolan! Lite Romeo, lite Julia, lite Tybalt.
Lyssnade på lite musik och lärde mig några olika latinodanser också. Stack därifrån när ingen riktigt
såg, och givetvis var mitt tåg försenat. Äntligen hemma i alla fall, och nu ska jag plugga igen! Mitt
liv är så himla händelserikt just nu... Eller? Har inte tid till något socialt liv, kul. Jaaa, trevlig kväll :)


Busy

Jag har fått svar från min värdfamilj, skickat mail till Explorius och pratat med min SYV idag. Det är
mycket som händer just nu! Min mamma skrev om att åka och köpa uniform en av de första dagarna,
så nu vet jag inte längre om det är uniform eller klädregler, haha.. Och min familj är tydligen ganska
religiös, de går till en baptist-kyrka - som jag inte har en aning om vad det är. Men jag tror faktiskt
att det kan bli kul! Jag har börjat fundera på sporter i USA också, det kanske blir tennis eller "cross
country"! På bilden nedanför är det skolans X-country team, och en ganska bra bild på skolan där bak!
Den ser ju sjukt stor ut, jämfört med Gullstrand, som har 300 elever. Annars är det himla mycket
plugg nu de sista veckorna, så det är väl lika bra att jag fortsätter med det nu direkt. :) Puss!


Flood

Helvete. Louisiana kanske inte var ett så värst bra val ändå? Mississippifloden är översvämmad, och
hundratusentals människor i Louisiana kan bli tvungna att lämna sina hem. "Det tros orsaka mer
förödelse än orkanen Katrina", herregud. Jag har mailat min värdfamilj, men tror inte att det har hunnit
drabba norra Louisiana än. Min värdpappa jobbar ju nere i New Orleans, men var tydligen hemma nu
över helgen... Det är sånt här som gör att jag blir lite orolig över att bo i Louisiana, tänk om det blir fler
orkaner eller översvämningar när jag är där? Det känns nämligen somatt det är ganska sannolikt. Nu
hoppas jag bara att min värdmamma svarar snart, så att jag kan veta om allt är okej med dem. Under
tiden tänkte jag fortsätta titta på hockey och plugga lite psykologi. Trevlig kväll!


The Gardener

Godmorgon! En typisk söndag idag, och jag ska plugga hela dagen. Imorgon har jag tänkt prata med vår
SYV, och se om det är möjligt för mig att läsa 3:an på distans. I USA, alltså. Det är förmodligen ganska
sent att komma med den idén nu, men det är ju värt ett försök. Fast det är ju bara frågan om jag
kommer hinna med både den svenska och amerikanska skolan samtidigt? Jag får väl gå i sommarskola
nu i sommar, och läsa på Komvux när jag kommit hem igen. Vi får se! Jag har nämligen inte alls lust att
gå om ett helt år i skolan, och jag tror att jag kan klara distans. Det var det som var nytt! Förresten, 
hur grymt var det inte att Erik Saade kom 3:a igår?! Jag gillade inte alls låten, men man hejar ju alltid på
Sverige ändå. Det sjuka var ju när vi låg 1:a jättelänge, förstod ingenting alls.. Nu - plugg. Vi hörs, puss!


Yoga

Jag orkade inte ha ont i kroppen längre, och tänkte träna lite yoga för att mjuka upp musklerna lite.
Inte helt säker på hur bra det fungerade dock, men lite yoga har väl ingen dött av åtminstone. Tycker
det är himla skönt! Om man inte har ont i varenda muskel, dvs. Nu skrev jag precis klart en uppsats
om min personlighet, och mina kusiner kom precis in genom dörren. Vi ska åka iväg och äta pizza,
sen ska vi hem och titta på lite Eurovision Song Contest! Och det ser ut att bli ett rejält oväder när
som helst, skönt... Nu åker de snart utan mig, så ha en trevlig kväll! :) I know I will.


Liberty

Godmorgon! Det är helg, och jag har fortfarande så ont i kroppen att jag inte kan röra mig. Fast det är
perfekt pluggväder, så jag lär inte behöva röra mig särskilt mycket de närmsta timmarna! Jag har
nämligen en del psykologi, historia, marinbiologi och geografi som ska vara klart tills på måndag, så
jag har väl inget val direkt. Ikväll ska jag i alla fall ut och äta pizza med mina kusiner, och efter det
så blir det en mysig kväll med Eurovision Song Contest, det vore ju en skandal att missa det! Vi hörs
kanske sen ikväll, puss! :)


(weheartit.com)

Outside inside

Herregud vad jag tycker synd om mig själv. Har haft världens sämsta jävla dag idag! Fast jag har
ändå varit på ganska bra humör, så den var kanske inte SÅ dålig ändå? Tyngdlyftningen igår var
ett rent helvete, och jag har ont i muskler jag inte ens visste jag hade. Kan inte stå, andas eller
röra mig på något sätt. Skönt! Kom knappt upp ur sängen imorse, och väl på stationen fick jag veta
att tåget var inställt. Fick skjuts till skolan, och åkte ut med båten. Blev så himla sjösjuk, men vi
fiskade ju i alla fall upp världens största sten, kul! Efter marinbiologin blev allt ännu mer kaos, min
hjärna slutade fungera och mina nycklar försvann. Lagom tills att vi skulle ha prov! 2 timmar och
28 sidor. 1200 italienska glosor och jag chansade på 2/3, känns bra! ... eller? Avslutade dagen med
ett till prov, men nu tar jag helg! Fick precis veta att jag inte jobbar imorgon, så jag börjar helgen
med att sooova. Allt bra med er också? Gott! Trevlig helg! 


See the sun

Hej! :) Tidig morgon imorse, med nationella i Engelska B - som gick hyfsat bra! Lite teater á la
Shakespeare och mattebetyg, sen skulle jag inte ha någon av de 2 sista lektionerna, och trots
det var jag inte hemma förräns kl 3? Kul att pendla! Om 1 ½ timme ska jag ta tåget tillbaks till
Landskrona för att träna tyngdlyftning med Anna också, precis innan BoIS - HIF ska spela match
precis utanför... Haha, då är det inte så himla kul att ha en träningslokal av glas, precis bredvid
fotbollsplanen. Eller? Hur som helst, nu måste jag äta och göra mig klar för träning! Vi hörs :) 


Stopp

Tjena! Jag har varit helt förvirrad den senaste veckan, jag har verkligen inte kunnat tänka normalt.
Igår fick jag knappt dyka, för att min instruktör trodde att jag var full eller hade tagit piller, haha..
Så idag ville mamma frivilligt sjukanmäla mig, så att jag kunde få sova ut och ha lite tid att plugga
här hemma istället, eftersom att jag är helt slutkörd av skolan. Så jag sov tills 11 idag, och har
legat ute på gräsmattan och pluggat sen dess. Nu ska jag ut och gå med Johnny en stund, sen ska
jag väl fortsätta plugga! Jag tänkte bjuda på några fler bilder från Danmark igår också :) Puss!




Helsingör

Hey! Jag har haft världens mysigaste dag i Helsingör med klassen! 23° och jag har till och med blivit
lite solbränd! Vi har varit inne i kloster, kyrkor och givetvis Kronborg slott. Lite picknick på en kulle,
och sen åt vi jättegod glass på en uteservering. Vi hann med en tidig båt och var i Helsingborg i god
tid till tåget, så vi gick ut till havet en stund. Där ser vi ungefär 100 japaner, som alla står med tv- och
filmkameror, eller systemkameror. När vi kom dit började alla filma och fota oss, och blev hur glada
som helst när vi vinkade till dem. Vi satte oss vid vattnet, och då följde de efter oss och började filma
oss där istället, haha. Efter en stund frågade en tjej om hon fick intervjua oss, så hon intervjuade väl
halva klassen om vad vi tycker om det svenska skattesystemet. Så vi lär vara med på Taiwanesisk
TV snart, hyfsat ovanligt! Nu har jag ätit lite sallad och pluggat in dykningen, så om ungefär en timme
sticker jag iväg till det sista bassängdyket! Förresten, imorgon ska det bli ännu varmare, så himla fint!
Puss!






Den jeg er

Jag springer upp och ner för trappan, mellan datorn och hockeymatch på TV, och matsäcken jag
försöker packa nere i köket. Det var ju ganska många år sen jag packade matsäck, men en god
sallad och lite kakor ska jag i alla fall ha med mig till Danmark imorgon! Det blir en heldag med
klassen i Helsingör, vi ska titta på Kronborg slott och prata lite om Shakespeare och Hamlet.
Tror det kan bli mysigt! Annars är det en stört stressig vecka med 2 nationella prov, glosprov på
1200 ord, redovisningar och inlämningar. Imorgon är det i alla fall dykning, och på torsdag ska
jag tyngdlyfta lite! Kan nog bli en bra vecka, trots allt. Och nu verkar Kanada ha vunnit matchen,
himla synd ju. Nä, lite packning och en dusch innan det är dags att sova! Godnatt, puss :)


(weheartit.com)

Kom och dansa med oss

Tja! Alltså, något är fel med bloggen. Går inte att publicera ett skit?! Inte ens att tidsinställa bakåt funkar,
bryr mig faktiskt inte särskilt mycket heller. Jag tittar på Big Brother och har inte ens tittat på matten. Jag
har prov imorgon... på 2 kapitel, haha. Nu har jag suttit och skypat med min mamma, som sitter i
vardagsrummet där nere. Också kul! Ni hör vilken grym söndag jag haft. Fortfarande något så oerhört
sliten efter det långa passet på jobb igår, var ju inte helt roligt att se ut som en zombie på mötet idag...
Ni får ha en grym kväll i alla fall! Sjukt ocharmig bild, men nu får det bli så. Trevlig kväll, puss!


1888 Franklin

Idag har jag varit på info-möte i Malmö, och det var hur kul som helst att få se lite fler utbytesstudenter!
3 timmar blev istället 4, och efter en Magnum White i solen så tog jag och mamma tåget hem igen. Man
kan dessutom se utmattningen från jobb igår, jag ser ut som ett lik. Med ett jättestort färgglatt halsband
dock. Har nog aldrig haft ett såhär stort halsband på mig förr! Det ska lätt firas med Coca Cola och lite
Dumle. Eller lite matteplugg! We'll see, vi hörs i alla fall om någon timme. :) Förresten! Jag och Anna har
bestämt oss för att börja träna tyngdlyftning igen! Nu, snart! Kommer bli grymt roligt, tror jag. Puss!


Saturday night

Hola! Fan vad nöjd jag är! Trodde knappt att jag skulle överleva dagen på jobb, men det gick ju hur bra
som helst! Även om jag är jävulskt trött nu, och var tvungen att sitta inomhus hela dagen när det var
sommarväder ute. Jag kom i alla fall hem till en god middag direkt från grillen, och nu ska jag ut på en
snabb joggingrunda. Allt bra med er också? Gott! Vi hörs imorgon bitti, puss!


Trouble

Jag lyssnar på fin musik, äter glass från Otto och Glassfabriken, och längtar till sommaren så otroligt mycket. En glass med 6 kulor doppad i smält choklad, på Åhus strand, hade varit helt underbart. Jag hinner i alla fall åka till Åhus och beachhandbollsfestivalen i år med, fast bara några dagar senare flyger jag till USA. Fan vilken bra sommar jag kommer ha! Nu räcker det med sommarlängtan, jag måste nog gå och lägga mig. Imorgon jobbar jag 8.30-19.30 och lär vara dödstrött. Inte helt nöjd med arbetstiderna, men jag är nöjd med min lön i alla fall! Ni andra får njuta av dagen åt mig, det ska ju bli sommarvärme och allt. Godnatt! :)


Friday

Det är dags för fredagsmys! Jag tog faktiskt helg lite extra tidigt idag, efter Nationella i Engelska B
gick jag och Jennifer och sjukanmälde oss, och drog hem. Det behövdes, och nu har jag hunnit sova
i några timmar. Ikväll tänker jag äta räkor och lite sånt gott, och sen måste jag nog lägga mig tidigt.
Hur fan klarar man av ett arbetspass på 12 timmar? Jag brukar gäspa mig igenom dagarna när jag
bara jobbar 6 timmar, så det blir nog en utmaning att hålla sig vaken imorgon... Nu ska jag springa
en liten runda med hunden! Trevlig helg :)

 


Tomorrow has to wait

Det gjorde inte ett dugg att jag varken pluggat till provet eller redovisningen idag, eftersom att det var
ett "högstadieprov" och jag slapp redovisningen. Idag var helvetesdagen med 8 lektioner, och jag kom
precis hem från skolan. Fredag imorgon i alla fall! Så himla skönt, jag ska bänka mig framför TVn med
en flaska Coca Cola, lite chips och dipp. På lördag ska jag nämligen jobba 12 timmar. Osköna arbetspass!
Annars är allt precis som vanligt, bara lite mer. Nationella imorgon också, men engelska är inte direkt
något jag oroar mig för. Tänkte bara säga att Peter Bjorn & Johns nya platta "Gimme Some" är grym
också! Synd då att jag knappt har 8 timmar kvar på min Spotify-månad... Ouch. Nu har jag inte ätit på
snart 7 timmar, så det är vad som står på schemat! Puss!


Awake my soul

Alltså... Jag tänkte ta en powernap innan, när jag kommit hem från skolan. Min kropp vet inte riktigt
vad ordet powernap betyder, det blir alltid alldeles för många timmar. Jag vaknade vid 21 igen, haha.
Jag lyssnar på Mumford & Sons, äter godis och försöker förtränga att jag har prov och redovisning
imorgon. Fast boken till provet är kvar i skåpet, så det är väl lika bra. Kanske borde börja plugga lite
ändå? När Big Brother (jajaja, tyck ni att jag är patetisk) är slut så ska jag börja. Lovar. Puss, godnatt!


Mad world

Haha, som jag överträffade mig själv igår! Hade läst 5 av ca 80 sidor i dykboken, och skrev provet...
Fick alla rätt! Tror jag har hittat ett vinnande koncept. Igår var vi bara 3 elever, så dykningen gick
snabbt och hur bra som helst. Idag har jag gått på autopilot, med en massa väntan på tågen. Det ska
bli så skönt att slippa pendla i USA, för jag har fan tröttnat på det. Imorse var tåget 53 minuter försent,
lagom! Nu har jag massvis att plugga, men lär väl inte börja förrän 21-22 ikväll, som vanligt. Tills dess
blir det nog en joggingrunda, och hela kvällen är jag ensam hemma med hunden. Vi hörs sen!



Prag 2010.

Vi kommer alltid ha Paris

Hej! Jag sitter och försöker planera lite inför resan till Frankrike i Juli. Frankrike kan vara den
finaste plats jag vet, jag är helt förälskad i Provence. Jag åker dit med familjen i mitten av Juli,
och när vi kommer tillbaks åker jag direkt till Åhus i några dagar, och sen åker jag till USA. Och
jag måste hinna få in 2 avskedsfester någonstans där... I alla fall, idag slutade jag skolan vid 11,
och sov i några timmar när jag kom hem. Jag vaknade 13 minuter innan mitt tåg gick imorse,
och HANN MED! Så jag har sovit mig igenom hela förmiddagen, ungefär. Nu försöker jag plugga
lite till dykningen, som jag fortfarande inte hunnit göra. Jag åker om en timme och har ungefär
70 sidor kvar, haha... Skönt att jag börjar i god tid liksom. Nu sticker jag, vi hörs! Puss :)



Pioneers

Jag har ju knappt berättat något om min placering, så det tänkte jag faktiskt göra nu :) Mina värdföräldrar
är 35 och 40 år gamla, och har inga barn. De har i alla fall en liten hund, som de verkar tycka om att klä...
De bor i en villa, ganska centralt i Bossier City. Bossier City gränsar till Shreveport, som är den 3e största
staden i Louisiana. Det är en flod mellan städerna, och båda mina värdföräldrar arbetar på andra sidan
floden, alltså i Shreveport. Mamman arbetar på en skola, och pappan i filmindustrin. Han är nästan aldrig
hemma, verkar det som. Men de ska försöka fixa så att han mest arbetar i Shreveport under mitt år där.
Vi ska åka på ganska många resor under året! Florida, södra Texas, Arizona och en ö utanför Houstons
kust. Känns bra!

Jag ska gå på Parkway High School, med ungefär 1000 elever. Jag börjar skolan 07.25!!! Sjukt. Alla som
känner mig förstår nog hur orolig jag är för att försova mig varje dag. Vår dress code på skolan är himla
konservativ. Sammanfattat så får man inte ha: Jeans, korta kjolar/shorts, t-shirts, linnen, kläder i någon
annan färg än navy, beige och röd, sandaler/flip-flop, säckiga/tighta kläder. Tröjorna måste ha krage eller
knäppning, och man måste ha linne under. Man måste ha skärp i alla byxor, och tröjan "tucked in" i
byxorna. Bara naturliga hårfärger, inga piercingar eller tatueringar, and so on. Klädreglerna är nog det
värsta med placeringen. Och där är ju ungefär 35° nu? Skönt, då klär vi på oss med 5 lager kläder! That's
about it, är det något mer ni vill veta så fråga! :) Nu ska jag snart iväg på dyklektion, hetsplugg först!




GO PARKWAY PANTHERS!

Eternal struggle

Min blogg verkar inte fungera riktigt, jag skrev ett långt inlägg med fakta om min placering innan...
Det inlägget avslutade jag med: "Nu ska jag plugga dykning". Jag har hunnit äta, springa, titta på TV,
och allt möjligt annat. Men jag glömde helt bort att jag har prov på ungefär 90 sidor om dykningen
imorgon. Faaan. Sen borde jag plugga psykologi också. Fast Total Blackout är lite roligare, känner jag.
Måste ta tag i detta nu, ni får kanske det andra inlägget sen också! Trevlig kväll, puss! :)


Piazza, New York Catcher

Jag glömde nog nämna att det var min kusins konfirmation jag var på tidigare idag. Ifall någon undrade,
alltså. Det har varit hur fint väder som helst hela dagen, tills det började regna för någon timme sedan.
Nu är det helt grått och kallt, och humöret försvinner ju med det fina vädret. Och direkt när jag skrev det
så fick vi strömavbrott. I TRE timmar? Sen försvann internet. Och sen fick vi strömavbrott FYRA gånger
till? Haha, så himla värt att bo på landet. Och jag börjar 8 imorgon, så nu ska jag fan sova! Godnatt, puss :)


God only knows

Herregud. Kom hem från Landskrona och valborgsfirandet vid 1 inatt, och 10 imorse skulle jag sitta i en
kyrkbänk. Det fanns inga platser i kyrkan, så jag fick dessutom sitta mitt bland massor av främlingar. I
1 ½ timme. Men tiden gick ganska snabbt, och efteråt blev det god mat och trevligt folk i ganska många
timmar. Jag kom nyss hem, och borde egentligen plugga nu. Fast mat och TV låter bättre... :) Vi hörs!


RSS 2.0