bloglovin CamillaPedersen's Profile Page

Radion spelar aldrig våran sång

Jag har fått en del frågor, och jag tänkte svara på några här :)

Delstatsval? Isåfall vilka och varför? Ja, jag gjorde delstatsval! De såg ut såhär: 1. Arizona 2. Nevada 3. Louisiana. Jag fick ganska snabbt Louisiana Guaranteed som status på min ansökan, även om det dröjde flera månader till innan jag fick min placering. Jag valde 3 som var väldigt different from Sverige, dels för att jag tycker om värme och dels för att jag vill lära känna en helt ny kultur :) Och jag trivs så bra här!

Har du börjat med några sporter? Haha nej... Inte än! Men jag ska vara med i powerpuff-turnerningen (football-turnering för tjejer), och vi ska träna hårt så att vi vinner hela grejen! Seriösast lag på skolan, haha.. Sen börjar jag med soccer till hösten/vintern också! Och jag är lite sugen på att prova cross country, men just nu är det alldeles för varmt för att springa 8 miles om dagen (12 km)!

Kan du visa ditt rum och berätta om familjen? Jag vill inte berätta för mycket om familjen, mest av respekt för dem. De är i alla fall jättesnälla och jag känner mig verkligen hemma här! Min värdmamma jobbar på en skola och min värdpappa jobbar i filmindustrin. Och de har en jättesöt chihuahua, haha :) Jag ska försöka ta lite bilder på mitt rum, så fort jag får tid att städa lite!

Undrar ni över något så är det bara att fråga! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0